Šenkýřka gel na mytí výčepního skla 5l
Kód: 4.001054Související produkty
Kartáč na vymývání lahví se závěsem. Na konci molitan pro důkladné vymytí lahve.
Jedinečný čistící prostředek na pivní sklenice. Zcela hygienické a křišťálově čisté mytí, drží pivní pěnu ve sklenici, nezanechává pachuť ani...
Jedinečný čistící prostředek na pivní sklenice. Zcela hygienické a křišťálově čisté mytí, drží pivní pěnu ve sklenici, nezanechává pachuť ani...
Speciální prostředek pro ruční mytí výčepního skla.
Houba na nádobí žlutá tvarovaná. Příjemná velikost do ruky, z jedné strany abrazivní.
Utěrka s vlnitou struktutrou pro zachycení větších nečistot, skvěle saje a výborně čistí. Balení 25 ks. Modrá pro generální oblast.
Utěrka na profesionální vyčištění téměř všech ploch bez skvrn a následného vysoušení.
Detailní popis produktu
Pěnivý analergický koncentrát, bez parfému, ekologicky odbouratelný, ideální k odstraňování mastnot z výčepního a restauračního skla.
Desinfikuje, nesráží pivní pěnu, má dokonalý leštící účinek, jednoduché použití. Je vysoce úsporný v dávkování a šetrný k Vaší pokožce.
CLEAMEN 260 restaurační sklo. Prostředek, určený k mytí pivního a restrauračního skla, vhodný i do myček.
Profesionálnímu ruční mytí nádobí a k odmašťování veškerých povrchů.
Neutrální tekutý čisticí přípravek pro profesionální ruční mytí nádobí. Myje nádobí z porcelánu, skla, kovů, keramiky, plastů i dřevěné krájecí desky.
Tekutý čisticí prostředek s vůní mateřídoušky na ruční mytí nádobí s posílenou recepturou a prokazatelně vyšší účinností o 25%. Vyznačuje se...
Na nádobí a sklo se svěží vůní grepu. Vyznačuje se vysokou pěnivostí a vysokým mycím účinkem. Je vhodný také k použití na...
Novinka na českém trhu s unikátní recepturou.Prostředek 3v1 – na nádobí, na ruce, na mytí ovoce a zeleniny.
Speciální prostředek pro ruční mytí výčepního skla.
Jedinečný čistící prostředek na pivní sklenice. Zcela hygienické a křišťálově čisté mytí, drží pivní pěnu ve sklenici, nezanechává pachuť ani...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.